Новости

WhatsApp Image 2024-05-19 at 17.12.23

Боров Дол и Бучим ja демонстрираа својата посветеност на заштита на животната средина со чистење на Мантово

Рудниците Боров Дол и Бучим ја покажаа својата посветеност за зачувувањето на животната средина со тоа што вложија максимални напори за чистење ...

WhatsApp Image 2024-04-21 at 19.25.33 (3)

Вработените во рудниците Бучим и Боров Дол ја покажаа својата посветеност кон здравиот живот и спортувањето

Рудниците Бучим и Боров Дол со гордост го објавуваат учеството на своите вработени на Супериор Ранс маратонот кој што се одржа во Штип втора година по ред. Как ...

Соопштенија

Bucim press release

Официјaлни информации односно починатиот работник во “Бучим” ДОО Радовиш на 6 февруари 2019 година

“Бучим” ДОО Радовиш би сакал да ги разјасни информациите кои беа лажно објавени од страна на медиумите за смртта на еден вработен во рудникот ова утро. Рабо ...